Alle Verzekeringen op een rij

verzekeringen Wij zetten hier de verschillende verzekeringen op een rij. Bijna iedereen heeft een aansprakelijkheidsverzekering, zorgverzekering en woonverzekering. Daarnaast wordt veel gekozen voor een autoverzekering, rechtsbijstandverzekering en reisverzekering.

Uitvaartverzekering

In het geval van uw overlijden zullen uw nabestaanden in een sowieso al moeilijke fase met lastige keuzes geconfronteerd worden. Bij het maken van deze keuzes is het laatste waar je aan wil denken wat de financiele gevolgen van sommige van deze keuzes zijn. Om te voorkomen dat u naasten hierbij voor financiële problemen komen te staan kunt u een uitvaartverzekering afsluiten. Bij Monuta kunt u kiezen uit verschillende pakketten die geheel op uw wensen en natuurlijk uw budget afgestemd zijn.

Bij een uitvaart ontstaan vaak meer kosten dan u zou denken. Denkt u hierbij aan grafsteen, rouwkaarten, bloemen, muziek, crematie, de plechtigheid, de kist en nog veel meer. Ookal wenst u een simpel pakket of juist een zeer uitgebreide ceremonie, u kunt dit allemaal gemakkelijk regelen bij Monuta, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Bij uitvaartverzekeringen maakt men een onderscheid tussen natura verzekeringen en kapitaalverzekeringen. Bij een kapitaalverzekering wordt een bepaald bedrag aan uw nabestaanden uitgekeerd waarmee zij uw uitvaart kunnen organiseren. De hoogte van dit bedrag wordt bepaald door uw polisvoorwaarden en uw premie. Bij een natura verzekering daarentegen worden in plaats van een bedrag de diensten en producten zelf uitgekeerd. Dat wil zeggen dat in dit geval de verzekeraar de uitvaart samen met de partners waar overeenkomsten mee zijn gesloten zal regelen. Door de meeste mensen wordt een combinatie van de twee het prettigst ervaren. Op deze manier blijft er ruimte voor uw nabestaanden zelf nog met het deel wat uitgekeerd wordt een deel van de ceremonie in te vullen.Dit geeft flexibiliteit en tegelijkertijd zekerheid.

Monuta biedt meerdere soorten pakketten aan: basis, plus, top, flexibel en geld. Alleen de optie “geld” is een pure kapitaalverzekering, de andere pakketten zijn een combinatie van natura en kapitaalverzekering. Afhankelijk van hoe uitgebreid uw wensen zijn kiest u één van de pakketten. De adviseurs van Monuta helpen u graag in een persoonlijk advies gesprek om het pakket te kiezen wat het beste bij uw situatie, wensen en budget past. U kunt ten aller tijden een vrijblijvende afspraak maken en over de mogelijkheden informeren. Het is tegenwoordig tevens mogelijk om online zelf uw uitvaartverzekering samen te stellen.

Nieuws over overlijdensrisicoverzekeringen

Uitvaartverzekering kan bijdragen aan laatste zorg - Wegwijs

Wegwijs

Uitvaartverzekering kan bijdragen aan laatste zorg
Wegwijs
Een uitvaartverzekering sluit je af om de kosten van je uitvaart te dekken. Als dat een kapitaalverzekering is, dan krijgen je nabestaanden een bedrag uitgekeerd in geld. Het is soms wrang dat er na je overlijden geld beschikbaar komt, terwijl je ...

Bron: Google.nl Meer

Kennis Nederlanders op gebied van Uitvaartverzekering onvoldoende - Nieuwsbank (persbericht)

Kennis Nederlanders op gebied van Uitvaartverzekering onvoldoende
Nieuwsbank (persbericht)
Alkmaar, 20170824 -- Uit een recent onderzoek van Uitvaartverzekeringwijzer.net, onder 1.730 respondenten, blijkt dat maar liefst 53% van de ondervraagden denkt dat een uitvaartverzekering hetzelfde is als een overlijdensrisicoverzekering.

en meer »
Bron: Google.nl Meer

Florentis wilde AFM-boete onder de pet houden - Assurantie Magazine

Assurantie Magazine

Florentis wilde AFM-boete onder de pet houden
Assurantie Magazine
Florentis heeft bij de voorzieningenrechter geprobeerd tegen te houden dat de Autoriteit Financiële Markten (AFM) een opgelegde boete voor overtreding van het provisieverbod openbaar maakte. De inmiddels door Uitvaartverzekering Twenthe ...

en meer »
Bron: Google.nl Meer

Onafhankelijke informatie

Deze website geeft onafhankelijke informatie aan consumenten over het financiele product verzekeren.
Lees meer ...

Vragen

Welke verzekeringen zijn er?
Aansprakelijkheidsverzekering
Autoverzekering
Huisdierenverzekering
Overlijdensrisicoverzekering
Rechtsbijstandverzekering
Reisverzekering
Woonverzekering
Zorgverzekering